Köszöntelek kedves Olvasó, aki ide tévedtél. Végre megkezdtem írni a saját blogomat, mostanában úgy tudom ez elég menő dolognak számít, már mindenki blogot ír, "mindegy miről szól csak legyen nekem is" Így elég nehéz lehet érvényesülni. Már csak azért is mertha mindenkinek van, akkor elég jónak kell lenni ahhoz, hogy az enyém kitűnjön a tömegből. Hát..próba szerencse. Persze, nem a világhírnév a cél. Igazából az utolsó lökést egy film adta számomra. A címe Julie és Julia-Két nő egy recept. Julie úgy dönt, hogy elkészíti a híres Julia Child szakácskönyvének minden egyes receptjét, 365 nap alatt és blogot ír arról,hogyan készíti el az ételeket, hogy sikerült az aznapi étel...A blog nagyon sikeres lesz, imádják az emberek. Könyv és film készül belőle. Ez a 21.század. A másik szálon pedig Julia Child fut, hogyan készíti el híres szakácskönyvét, amely világsiker lesz és amelyból Julie blogot készít! Nincsenek hasonló céljaim, úgy ahogy Julie-nak sem volt célja a rajongószerzés. Csupán hobbinak szánom, és akinek tetszik elolvasssa. Ha nem tetszik nem kell elolvasni. Egyszerűen tovább kell ugrani!

Úgy gondoltam leírom az általam olvasott könyvek rövid történetét, megosztom veletek a saját véleményemet, valamint közlök pár szót az íróról. És akinek megtetszik a könyv, az talán elolvassa és véleményt tud mondani, hogy neki hogy tetszett!

 

Szerző: Klaudia#  2010.01.15. 17:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bibliotheque.blog.hu/api/trackback/id/tr51675044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása