Janelle McCulloch

Párizsban az élet

Vince kiadó, 3495 Ft

 

Az első mondat: "Kedvenc Párizsi negyedemben, a pompás bal part romantikájáról híres hatodik kerületben van egy Ladurée nevű bűbájos cukrászda."

A történet:Egy  Londonban dolgozó ausztráliai újságíró, Janelle McCulloch az anyakirálynő udvaroncával balsikerrel végződött kalandja után Párizsba menekül, hogy helyreállítsa megtépázott önérzetét. A város kitörölhetetlen nyomot hagy benne, ezért évek múlva visszatér, mert újra élvezni akarja Párizs híres eleganciáját és pezsdítő szellemét. Janelle McCulloch a párizsi mindennapok éles szemű megfigyelője: beszámolója szeretetteljes, mókás és gyengéd.

Az erőssége: Párizs szerelmeseinek ajánlom, akik nem tudnak betelni a város csodálatos épületeivel, a remek cukrászdákkal, bárokkal, éttermekkel és úgy összességében mindennel. Belülről ismerhetjük meg a várost, ezáltal a sötét oldalai is feltárulnak előttünk. A fejezetek elején lévő idézetek külön élményt nyújtanak.

Az íróról: Janelle több mint 12 éve újságíró, írásai számos közismert ausztrál és tengerentúli kiadványban jelennek meg.

Hol és mikor olvasd: Utazás közben Párizsba illetve Párizsból :) Ha ez nem lehetséges, akkor szürke hétköznapokon. Vágyat ébreszt benned a Fények városa iránt!

Szerző: Klaudia#  2010.01.15. 18:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bibliotheque.blog.hu/api/trackback/id/tr211675079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása